Marka Yatırım Holding A.Ş.

 

Marka Yatırım Holding A.Ş. logo

Marka Yatırım Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Mine Tozlu’nun geliştirdiği grup şirketleri uluslararası markalar ile yapmış olduğu iş birlikleri ile bu sektörlerdeki öncü yaklaşımıyla ilkleri gerçekleştirmiştir.

{tocify} $title={İçindekiler}

Hakkında

Marka Yatırım Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Mine Tozlu’nun geliştirdiği grup şirketleri uluslararası markalar ile yapmış olduğu iş birlikleri ile bu sektörlerdeki öncü yaklaşımıyla ilkleri gerçekleştirmiştir.

Bunun yanı sıra finans, medya, emlak, hizmet, gıda, kozmetik ve teknoloji alanında da yatırımlar yaparak yeni projeler hayata geçirmeye devam etmektedir.

Perakende, finans, emlak, hizmet, gıda, kozmetik ve teknoloji alanlarındaki yatırımlarını kararlılıkla sürdüren Marka Yatırım Holding, hedeflerini bir adım daha ileriye taşıyarak, Borsa İstanbul Ana Pazarı’nda, 14 Temmuz 2017 Cuma günü işlem görmeye başlamıştır. Dünya ve Türkiye ekonomisinin zorlu dönemlerden geçtiği bu süreçte Marka Yatırım Holding’in bulunduğu, “Yakın İzleme Pazarı”ndan “Ana Pazar”a geçişi, yatırımcılar ve “Yakın İzleme Pazarı”ndaki diğer şirketler açısından da örnek bir adım olarak gerçekleşmiştir.

Farklı sektörlerdeki çalışmaları ile var olduğu tüm alanlarda sürekli gelişme vizyonunu benimseyen Marka Yatırım Holding, değer yaratma ve bu değerleri paylaşarak birlikte yaşatma prensibi ile geleceğe emin adımlarla yürüyor. ‘En Değer’ firması ile medya, ‘En Garanti’ firması ile emlak ve finans,‘İstanbul Bujiteri’, ‘Dünya Markaları’ ve ‘Semark’ firmaları ile toptan ve perakende tekstil sektöründe, Markam Redist firması ile kozmetik, Gökyüzü Et ve Süt Gıda firması ile gıda sektöründe yer almaktadır. ‘Yüzde 100 müşteri odaklılığı ve verimliliği’ merkezine alan bir yönetim yaklaşımıyla tüm iş süreçlerini yöneten Marka Yatırım Holding, halka açık bir şirket olarak Türkiye ekonomisi için olduğu kadar aynı zamanda paydaşları için de çalışmaktadır.

Bünyesindeki saygın markalarla Türkiye’yi önemli platformlarda temsil eden Marka Yatırım Holding, gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki yatırımlarını artırmak amacıyla hareket ederek, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda, sürekli gelişme vizyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Vizyon & Misyon

Vizyon

Finans, medya, marka danışmanlığı, perakende, organizasyon emlak, gıda, kozmetik, teknoloji ve hizmet sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Marka Yatırım Holding, dinamik yapısının sağladığı avantajı ile çatısı altında bulunan firmaları küresel bir oyuncu yapmayı hedeflemektedir. Marka Yatırım Holding, hayata geçirdiği katma değerli ve sürdürülebilir iş modelleri ile girişimcilik ekosistemine de ilham vermeyi amaçlamaktadır.

Misyon

Marka Yatırım Holding’in güçlü sermaye yapısı ve iştirakleri ile faaliyet gösterdikleri alanlarda sağlam adımlarla ilerlemektedir. Evrensel standartlarda ürün ve hizmet sunmayı amaçlayan Marka Yatırım Holding, kurulduğu ilk günden bugüne, saygınlık, dürüstlük ve şeffalık ilkelerinden taviz vermeden Türkiye ekonomisine katma değer sunmaya devam edecektir.Marka Yatırım Holding, yatırımcısına en iyi hizmeti vermeyi kendine misyon edinmiştir.

Grup Şirketleri

  • Dünya Markaları Tekstil Aksesuarları İç Ve Dış Ticaret A.Ş
  • En Değer Medya Yönetim Ticaret A.Ş
  • En Garanti Turizim Seyahat Tekstil Gıda Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş
  • Gökyüzü Et Süt Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş
  • İstanbul Bijuteri Moda Ve Tekstil Ürünleri A.Ş
  • Markam Redist Kozmetik Pazarlama Dış Ticaret A.Ş
  • Semark Tekstil ve Mağazacılık A.Ş
  • Ihlamur Konağı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi İşletmeciliği Turizm ve Ticaret A.Ş

İletişim

  • Adres: Ortabayır Mah. Şair Çelebi Sok. Gürtaş İş Merkezi Apartmanı No:1/3 Kağıthane / İstanbul
  • Telefon : 02122863330
  • Fax: 02122863331
  • E-posta: info@markaholding.com.tr

Kaynakça

  • http://www.markaholding.com.tr/


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski