Andrew Tate

 

Andrew Tate

III. Emory Andrew Tate (1 Aralık 1986 doğumlu) bir İngiliz-Amerikan eski kickboksçu, yorumcu ve iş adamıdır.

Eski bir kickboksçu olan Tate, 3 kez ISKA dünya şampiyonu ve Enfusion şampiyonudur. Washington DC'de doğdu ve dört yaşına kadar orada yaşayıp sonra İngiltere'ye taşındı, emekli olana kadar İngiltere'nin Luton kentinde boks yaptı. Tate, boksa dönüşünü 2020'nin Şubat ayında şu anda ikamet ettiği Romanya'nın Bükreş kentinde yaptı. Tate'in net servetinin 2022 itibarıyla 3 milyon dolar (USD) olduğu tahmin ediliyor.

Sosyal medyada yaptığı tartışmalı açıklamalar ile dünyaca tanınmıştır. Kadın düşmanı söylemlerinden dolayı çoğu sosyal medya platformundan engellenmiştir.

29 Aralık 2022'de Tate ve kardeşi Tristan, diğer iki şüpheliyle birlikte Romanya'da tutuklandı. İnsan kaçakçılığı yapmak ve organize suç örgütü kurmakla suçlanıyorlar.

2021'de Andrew Tate
2021'de Andrew Tate

  • Doğum tarihi: 1 Aralık 1986
  • Doğum yeri: Washington, Amerika Birleşik Devletleri
  • Mesleği: Boksör
  • Boy: 185,42 santimetre

Biyografisi

Emory Andrew Tate III, Washington, D.C.'de doğdu. Afro-Amerikalı babası Emory Tate Jr., Uluslararası Satranç Ustasıydı. Annesi İngiliz Eileen Ashleigh yemek servisi asistanı olarak çalışıyordu. Tristan adında bir erkek kardeşi var. Goshen, Indiana'da ve daha sonra Chicago, Illinois'de büyüdü.

Anne ve babası boşandıktan sonra annesi, erkek kardeşi ve o, bir Hristiyan olarak büyüdüğü İngiltere'ye taşındı.

Yasal sorunları

YouTube kanalında paylaştığı ve artık silinmiş bir videoda Tate, kısmen Doğu Avrupa'daki tecavüz suçlamalarından aklanmanın daha kolay olması nedeniyle Romanya'ya taşınmaya karar verdiğini söyledi.

Nisan 2022'de Tate'in evi, bir insan kaçakçılığı ve tecavüz soruşturmasıyla bağlantılı olarak Romanya Organize Suçlar ve Terörizm Araştırma Müdürlüğü (DIICOT) tarafından arandı. Tate, Aralık 2022'de insan kaçakçılığı ve tecavüzden Bükreş'te gözaltına alındı. 30 Aralık 2022'de Tate ve erkek kardeşi Tristan'a 30 günlük tutukluluk emri verildi.

Kariyeri

Başarıları

  • 2014 Enfusion Dünya Şampiyonu, 90 kilogram
  • 2013 ISKA Dünya Tam Temaslı Hafif Cruiserweight Şampiyonu, 84,6 kg (1 Başlık Def. )
  • 2011 ISKA Dünya Tam Temaslı Hafif Ağır Siklet Şampiyonu, 81.5 kilogram
  • 2009 IKF İngiliz Cruiserweight Şampiyonu, 84.5 kilogram
  • 2009 ISKA İngilizce Tam Temaslı Hafif Cruiserweight Şampiyonu

Jake Paul'a meydan okuması

15 Aralık 2020 tarihinde boks kurallarına dayanarak Jake Paul'a meydan okudu. Tate, Paul'a 3 milyon dolar teklif etti.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski