hentai

hentai


Hentai (Japonca: 変態 veya へんたい), pornografik içerikli anime ve manga türüdür. Genellikle yüksek hayal gücü içeren konulara sahiptirler. İnsanlar için tabu sayılan pek çok şey hentailerin konusu olabilir. Hentai anime dünyaya saldıran uzaylıların veya değişik cinsel uzuvlara sahip çeşitli fantastik yaratıkların tecavüz sahneleri gibi absürt sayılabilecek seks sahneleri sıklıkla görülmektedir. Dünya çapında meşhur pek çok hentai vardır. Bunlardan bazıları la Blue Girl, Bible Black ve Vixens dir.

Hentai kelime anlamıyla Japoncada acayip, değişik anlamına gelmektedir. İçerdiği absürt sahnelerin kökeni de budur. Günümüzde özellikle Amerika'da önemli bir pazar haline gelen hentai manga, ilk yaratıldığı andan itibaren değişik tarzlara yönelmiş; yukarıda belirtilen tarzların yanında daha yumuşak ve softcore olarak sınıflandırılabilecek hentailer de üretilmiştir.

Erotiklikten çok çok uzak, oldukça ağır ve sapıkça cinsel öğe ve sahneler içeren türdür. Cinsel organlar en açık seçik ve abartılı halleriyle gösterilir; ve tecavüz, ensest, sado/mazo, hayvanlı, sübyan vb.. aklınıza gelebilecek bir çok sapıkça ve uç cinsel eğilim bu türde sergilenir. Bir çokları bu türün sapıkça duyguları azdırdığını düşünürken, diğerleri ise tam tersine bu türün sapıkça duyguları hayal dünyasında doyurup, gerçek hayata yansımasını engelleyebilceğini düşünür.


Dokunaç erotikası
Dokunaç erotikası hentailerde sıkça değinen temalardandır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski